Forkæl dig selv med kunst og terapi

18 – 21 November  2021

Forkæl dig selv med kunst og terapi

Forkæl dig selv med kunst og terapi

Vil du forstå dig selv bedre? Er det tid til forandring?

Opdag kunstterapiens livsforandrende potentiale. 

Kunstterapi er en sjov og spændende vej til indre ro, livsglæde og meget, meget mere.

Kom med på vores skønne weekend workshop, hvor vi guider dig i en dyb proces, der forkæler både krop, sind og ånd. 

Workshoppen består bl.a. af smukke omgivelser, sund mad, blid fysisk bevægelse, nærværstræning, undervisning, udviklende samtaler og kreativ fordybelse. 

18 – 21.- November 2021

 

Hvad er kunstterapi

Kunstterapi er en metode indenfor psykoterapi, hvor fokus er udvikling gennem kreativitet. Med vores tilgang til kunstterapien lægger vi vægt på, at du forbliver eksperten i dit liv. Vi tolker ikke dine kreative udtryk, men støtter dig i at finde din mening og din retning.  Vi sætter rammen for et frirum, hvor du får ro og tid til at fordybe dig i din proces og finde dit eget flow.

 

Hvad kan kunstterapi

Kunstterapi rummer et hav af muligheder. 

Kunstterapi er en sjov og spændende vej til indre ro, livsglæde og er fantastisk til at give ny retning i livet. Du vil du opdage og integrere nye aspekter af dig selv og din verden.

Workshoppen er for alle, som ønsker en personlig udvikling – uanset om du står i en situation, der kalder på forandring eller om du generelt savner mere glæde og mening i dit liv.

For at få udbytte af kunstterapi, behøver du ikke at have erfaring med kunst og kreativitet. Blot du har lyst og tør springe ud i det.

 

Workshoppens indhold:

Vi guider dig gennem en dyb proces, der tager varer på både krop, sind og ånd. Workshoppen består bl.a. af smukke omgivelser, sund mad, blid fysisk bevægelse, nærværs træning, undervisning, udviklende samtaler og god tid til kreativ fordybelse. 

Gennem workshoppen vil vi sætte jer i gang med forskellige kreative opgaver. Undervejs samler vi også gruppen til fælles proces deling og sparring. Derudover får alle deltagere tilbudt en privat individuel kunstterapi session, som tager udgangspunkt i de personlige værker.

Hver dag starter blidt med en stille fysisk aktivitet som fx yoga. 

Der bliver en længere pause midt på dagen, hvor du kan hvile dig, tage på tur i de smukke omgivelser ved Vesterhavet eller arbejde videre med din kreative proces.

Der er mulighed for at arbejde med forskellige udtryksformer bl.a. tegning / maleri med oliekridt og akryl, collage, ler, ostevoks. Men også med krop, stemme og ord.

Vi stiller materialer til rådighed. Derudover er du velkommen til at medbringe dine egne.

 

Workshoplederne

Vi er to kvinder med solid erfaring indenfor psykoterapi, kreativitet og personlig udvikling. Vi arbejder for at støtte vores medmennesker i at finde den bedste vej gennem deres liv.

Doria Breuning har over tyve års erfaring med udvikling og behandling af børn, unge og voksne med forskellige udfordringer. Hun har gennem de sidste ti år haft selvstændig terapeutisk praksis. Hun er også tilknyttet Blå Kors, hvor hun laver behandling af voksne med misbrug og psykiske lidelser samt deres pårørende. Hun er uddannet pædagog, psykoterapeut MPF, mindfulness instruktør, kostvejleder og kunstterapeut og har flere forskellige kreative uddannelser bag sig.

Se mere www.nuetskunst.dk

 

Marianne Sigersted er uddannet kunstner fra Århus Kunstakademi og er selvstændig med virksomheden Rotilatgro.nu. Marianne har mere end ti års erfaring i kognitiv samtaleterapi, behandling og vejledning af familier, børn og unge med forskellige trivsel udfordringer, livskriser og diagnoser. Hun er underviser i mindfulness og yoga gennem mange år. Uddannet sygeplejerske, kognitiv samtaleterapeut, kunstterapeut og yogalærer. 

Se mere  www.rotilatgro.nu

 

Pratisk info.

Prisen for Workshop over 4 dage inkl. kost, logi, undervisning, terapi og materialer:

 

4200 kr. ved tilmelding inden 1. oktober

4500 kr. ved tilmelding efter 1. oktober.

 

Workshoppen starter torsdag d. 18.11.21 kl. 15.00 og slutter søndag d. 21.11.21 kl. 16.00.

Undervisningen foregår på Leymus.art i Houstrup

Deltagerne indkvarteres på Bed & Breakfast to min. gang fra Leymus.

Kommer du med offentlig transport er det muligt at blive afhentet i Nr. Nebel.

Naturen omkring Leymus.art inviterer til gå-/cykelture i skov og ved strand. Cykler kan lejes på stedet.

Se mere www.leymus.art

 

Tilmelding

For tilmelding sender du en sms til 3095 1218, hvor du skriver “Workshop ved Vesterhavet”. Herefter ringer vi dig op til en kort snak, hvor vi spørger ind til dig, dine forventninger og du kan høre mere om workshoppen. På den måde sikrer vi, at workshoppen er den rette for dig.

Når vi efterfølgende har modtaget din betaling for workshoppen via Mobilepay, har du sikret dig en plads. Din tilmelding er bindende. 

Hvis vi må aflyse workshoppen fx pga. Covid 19 restriktioner får du det fulde beløb retur. Vi gennemfører workshoppen, hvis det er muligt under hensyn til evt. gældende restriktioner. 

Workshoppen gennemføres ved min. 6 deltager og max. 8.