Skip to content

Masterclass forældre

Masterclass for forældre.

Jeg stod en dag, som frustreret og bekymret mor. Det virkede som om jeg ikke kunne gøre noget rigtigt.

Et MarteMeo-forløb hjalp mig til at se, hvad mit barn kaldte på, og hvad jeg skulle gøre mere af.

Det føles som en magisk transformation, når det, som var så svært, pludselig er let. Glæde og overskud erstatter frustration og bekymringer.

Da jeg selv havde gennemgået den forvandling, vidste jeg, at jeg selv ville hjælpe andre med at forvandle frustrationer og konflikter til overskud og harmoni. Med MarteMeo er der fokus på at skrue op for ressourcerne, – og ikke en finde-fejl metode. Læs mere om MarteMeo HER

I mere end 20 år har jeg nu arbejdet som MarteMeo specialist og har set, hvordan MarteMeo-metoden har forandret mange hundrede menneskers liv.

I 2015 besluttede jeg at starte virksomhed og blive selvstændig konsulent med coaching af forældre, der havde et ønske om at blive den bedste forælder. Det har været fantastisk at se, hvordan udbrændte forældre med konfliktfyldte hverdage og manglende tro på hinanden, udviklede sig til at blive forældre med overskud, overblik og tro på sig selv og hinanden.

Gennem hele mit arbejdsliv har det ærgret mig, at jeg ikke kunne hjælpe flere. Jeg havde et brændende ønske om at kunne nå og hjælpe flere.

Derfor har jeg i 2021 udviklet masterclasses særligt målrettet til forældre. På den måde kan jeg hjælpe flere. Jeg kan nå flere mennesker, og da en masterclass er billigere end et individuelt forløb, vil flere kunne få glæde af metoden. Samtidig med at man som deltager dele hinandens erfaringer og får nye bekendtskaber i samme situation

En masterclass giver dig redskaberne til at forandre din hverdag. De bygger på en evidensbaseret tilgang og de redskaber, som jeg har udviklet, testet igennem årene og som har hjulpet hundredvis af forældre. Masterclass er udviklet med baggrund i psykologi, det nye børnesyn, og John Bowlbys tilknytningsteori.

 

Masterclass forældre
Masterclass forældre
Masterclass forældre
Masterclass forældre
Masterclass forældre

Sigersted institute

FIND MIG HER

Marianne Sigersted
Ortenvej 175
6800 Varde

Tlf.: 24629536
Mail: info@sigerstedinstitute.dk

Udeblivelser fra aftaler takseres med fuld pris.

CREATED BY NORDIC AD PARTNER